Een waardevolle website

Bij een website is het van belang dat hij bezoekers trekt en hen uitnodigd tot actie die je van hen wenst. Denk aan een product kopen, offerte aan vragen, contact opnemen, aanmelden voor een nieuwsbrief, etc. Het is van belang dat de website de juiste boodschap overbrengt en gebruiksvriendelijk is. Wij maken een website die het verhaal van het bedrijf vertelt en de bezoekers overtuigt voor uw bedrijf te kiezen.

Persoonlijke aanpak

Om een website het juiste verhaal te laten vertellen, is het belangrijk dat we een goed beeld heb van het bedrijf en je wensen. Daarom spreken we graag met u af om  hier vragen over te stellen en uw wensen en ideeën te bespreken. Als mij dat duidelijk is, gaan we aan de slag!

Het werkproces

Wij gaan in stappen te werk. In de eerste fase oriënteer wij ons op uw bedrijf, doen onderzoek en laat ons inspireren. Hieruit komt een concept en maken wij een stijlvoorstel wat overeenkomt met uw huisstijl, door middel van kleuren, lettertypes, textuur en grafische elementen. Dit op basis van een template dat zich aanpast aan het beeldscherm van uw bezoeker.

In de tweede fase gaan wij het stijlvoorstel en het verhaal van uw bedrijf vertalen naar een ontwerp van de homepage.

Hierna volgt de tweede correctieronde

Uw feedback nemen we mee  in de volgende stap: het bouwen van de website. In deze fase installeren wij het aangekochte template. Het template passen wij aan naar de juiste stijl en geven wij de juiste opbouw en functionaliteiten.

Als er een aantal pagina's opgemaakt zijn en de website vorm heeft gekregen, volgt er nog een correctieronde.

Hierna volgt de definitieve afwerking en voltooiing van de website. We maken alle pagina's en vullen de website met content. Daarna is de website klaar voor de lancering!

Tarieven

Voor elk project maken we een offerte. We bespreken graag eerst met u wat uw wensen en je budget voor de website is, zodat wij hier rekening mee kunnen houden in de offerte. Wij werken met een uurtarief. Uw budget bepaald dus hoeveel tijd wij in de website kunnen steken en in hoeverre de website op maat zal zijn. Bij een groter budget is er ook meer ruimte voor correctierondes en gewenste aanpassingen.

Wilt u een website laten ontwikkelen?

Laten we eens vrijblijvend praten over wat wij voor u kunnen doen, wij gaan graag voor u aan de slag!

Neem contact met ons op